ALLMÄNNA VILLKOR
Avtal med användarvillkoren
Dessa användarvillkor (”användarvillkoren”) gäller Cartekniks webbplats på www.carteknik.se. Webbplatsen tillhör Carteknik. Genom att använda webbplatsen godkänner du dessa användarvillkor; OM DU INTE GODKÄNNER, ANVÄND INTE WEBBPLATSEN.

Carteknik förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande när som helst ändra, modifiera, lägga till eller ta bort delar av dessa användarvillkor. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera dessa användarvillkor för ändringar. Din fortsatta användning av webbplatsen efter publicering av ändringar innebär att du accepterar och godkänner ändringarna. Så länge du följer dessa användarvillkor ger Carteknik dig ett personligt, icke-exklusivt, icke-överförbart, begränsat privilegium att komma in och använda webbplatsen.

Carteknik kan göra ändringar i alla produkter eller tjänster som erbjuds på webbplatsen eller i tillämpliga priser för sådana produkter eller tjänster när som helst utan föregående meddelande. Materialet på webbplatsen med avseende på produkter och tjänster kan vara föråldrat och Carteknik förbinder sig inte att uppdatera materialet på webbplatsen med avseende på sådana produkter och tjänster. Carteknik erbjuder ingen prismatchning.

Följ dina lokala trafikregler, lagar och föreskrifter om korrekt användning av någon av de enheter som säljs på denna webbplats. Carteknik kan inte hållas ansvarigt för missbruk eller olyckor relaterade till missbruk av någon av dessa enheter eller missbruk av någon av dess tillbehör.

carteknik.se förbehåller sig rätten att avbryta beställningar av någon anledning.

Prissättningsfel och utelämnanden

Vi gör vårt yttersta för att säkerställa att informationen på vår webbplats är korrekt. När fel upptäcks kommer vi att rätta till dem. Observera att carteknik.se förbehåller sig rätten att återkalla alla angivna erbjudanden och korrigera eventuella fel, felaktigheter eller utelämnanden, inklusive efter att en beställning har gjorts efter att den har bekräftats, eller efter att ditt kreditkort har debiterats. Om vi ​​upptäcker ett prisfel efter att ditt kreditkort har debiterats och din beställning annulleras till följd av felet återbetalas ditt kreditkort hela beloppet för din beställning. Du kommer att meddelas via e-post om din beställning har annullerats och ges möjlighet att göra beställningen till rätt pris. Observera att individuella bankpolicyer varierar när beloppet krediteras tillbaka till ditt konto. Priser och tillgänglighet kan ändras utan föregående meddelande.

carteknik.se ansvarar inte för prissättningsfel från tredje part, fel i produktbeskrivning, felaktigheter eller utelämnanden.

Frakt

DHL FedEx UPS

VIKTIGT: Alla beställningar skickas endast till den kundregistrerade PayPal-verifierade postadressen, även om du anger en annan leveransadress via Carteknik.se-utbetalningsprocessen. Se till att du anger rätt leveransadress till PayPal när du gör en betalning. Detta krävs av PayPal av säkerhetsskäl. Kundens signatur krävs för mottagande av leverans. Kunder bör öppna och inspektera paketet för eventuella fraktskador innan de undertecknar och tar emot leveransen.

Alla beställningar skickas via FedEx, DHL eller UPS med ett fullständigt online-spårningsnummer som tillhandahålls när beställningen skickas. Det tar 7-21 arbetsdagar att behandla en beställning efter betalning och leveransadressen bekräftas. Beställningar i Storbritannien kommer att skickas från vårt lager i Sverige, Tyskland eller Hong Kong beroende på tillgänglighet. Vi kommer att göra vårt bästa för att skicka din beställning med det snabbaste alternativet. Den beräknade leveranstiden från något av våra två lager är cirka 7-21 arbetsdagar eller mindre.

Alla internationella beställningar skickas med FedEx eller DHL till ett av vårt lager inklusive Tyskland, Sverige Hong Kong och Storbritannien. Leverans till vilket land som helst är möjlig inom 7 – 21 arbetsdagar, med leverans till större delen av världen möjligt inom 14 arbetsdagar. Detaljerad spårning är tillgänglig online. Spårningsinformation kommer att skickas till kunderna inom 12 timmar efter att de skickats.

Tänk på att om du importerar en vara kan du debiteras importavgifter av ditt lands tullkontor.

Det här är köparnas ansvar och det är upp till dig att kontrollera med din lokala tull om några avgifter / avgifter kommer att tas ut innan du beställer.

Spårningsnummer läggs till i varje beställning via PayPal när de skickats, logga in på PayPal för att hitta spårningsinformation för din beställning. Beräknad leveranstid är bara uppskattningar och carteknik.se ansvarar inte för förseningar eller förseningar orsakade av din lokala kundinspektion eller av tredje parts rederier.

Garanti

Vi garanterar enheten mot material- och tillverkningsfel under vanlig konsumentanvändning i ett år (om inte annat anges på produktsidan) från datumet för originalhandelsköpet. Renoverade enheter har endast en månads garanti. Om det uppstår en defekt i enheten under denna garantiperiod och du följer instruktionerna för att returnera enheten, kommer vi, efter vårt val, i den utsträckning som tillåts enligt lag, antingen (i) reparera enheten med antingen nya eller renoverade delar , eller (ii) ersätta enheten med en ny eller renoverad enhet som motsvarar den enhet som ska bytas ut. Denna begränsade garanti gäller, i den utsträckning som tillåts enligt lag, alla reparationer, reservdelar eller reservdelar under återstoden av den ursprungliga garantiperioden. Den begränsade garantin täcker endast den ursprungliga köparen och det ursprungliga mottagandet av köpet krävs för garantianspråk. Garantin kan inte överföras. Om säkerhetsförseglingen på enheten är trasig eller om det manipuleras med enhetshårdvaran eller programvaran upphör garantin. Alla försök att rota eller ändra programvaran upphäver också alla garantier. Denna begränsade garanti gäller endast enhetens hårdvarukomponenter som inte utsätts för olycka, missbruk, försummelse, brand eller andra externa orsaker, ändringar, reparationer eller kommersiell användning. Om någon enhet skickas tillbaka för garantiservice och visar sig ha missbrukats, modifierats, missbrukats eller om programvara har modifierats eller rotats eller försökt att rotas kommer alla garantier att ogiltigförklaras och kunden är ansvarig för returfrakt av enhet i samma skick som vi fick den.

Vi tillhandahåller inte support för tredjepartsapplikationer / programvara eller garanterar eller antyder att någon tredjepartsapplikation / programvara är kompatibel med någon av våra enheter. Kontakta programvaruutvecklaren från tredje part för support.

Returer och utbyten

Läs vår returpolicy noggrant. Genom att köpa från Carteknik.se godkänner du villkoren i vår returpolicy. Om du vill returnera en vara så måste varan returneras så var noga med ditt köp.

Om du inte är helt nöjd med ditt köp av någon anledning kan du returnera din beställning inom 14 dagar från leveransdatumet för återbetalning minus 20% återupplagringsavgift och eventuella leveranskostnader som inte återbetalas.

Eventuell återbetalning är minus fraktkostnader. Under inga omständigheter kommer carteknik.se att hållas ansvariga för installationskostnader från tredje part i samband med installationen av ditt navigationssystem om du väljer att få enheten professionellt installerad efter köpet. Installationsavgifter från tredje part återbetalas inte av Carteknik.

Det är ditt ansvar att returnera sådana varor i orörligt säljbart skick i originalförpackningen och den nya förpackningen. Föremål / tillbehör måste förpackas exakt som de tas emot utan undantag. Du är ansvarig för retur av varorna och eventuella tillhörande returkostnader.

Återkomna varor ofullständiga, skadade eller i något annat tillstånd än säljbart, kommer att returneras till dig och kostnaden för returfrakt debiteras på ditt konto.

Alla begäranden om retur måste skickas in via e-post, detta är det enda sättet vi kan behandla returer och återbetalningar på. Returer accepteras inte under några omständigheter utan föregående skriftligt godkännande från carteknik.se. Ett giltigt RMA-nummer kommer att krävas, alla returnerade artiklar utan ett RMA-nummer som tydligt visas returneras till avsändaren.

Innan du returnerar några produkter, vänligen kontakta oss inom 14 dagar från leveransdatumet. Om du inte returnerar varor inom 14 dagar efter att du har mottagit leveransen återkallas din rätt till retur.

Felaktiga föremål under garantin måste returneras till oss för inspektion. Du är ansvarig för returfrakt; vi täcker fraktkostnaden för att returnera den reparerade / utbytbara artikeln till dig. Alla varor omfattas av en 12 månaders begränsad garanti (om inte annat anges på produktsidan) från inköpsdatumet. Garantireparationer eller utbyten förlänger inte garantin. Vi accepterar inte felaktiga returer utanför den 14-dagars returperiod. För att en begäran om retur ska kunna betraktas måste produkter vara nya, oanvända, oskadade och aldrig installerade. Alla produkter som returneras för återbetalning med skador / märken / repor på antingen enheten eller tillbehören kommer att bli föremål för renoveringskostnader utöver 20% av lagringsavgiften.

VIKTIGT: Många av de varor vi säljer kräver installation. Även om vi kan erbjuda teknisk support, rekommenderar vi starkt att du konsulterar en professionell (bilelektriker eller bilstereoinstallatör) om du inte har tillräcklig kunskap och förtroende för installationen av inköpta produkter i ditt fordon. Om en produkt skadas på grund av felaktig installation upphäver detta automatiskt all garanti och kommer inte att vara återbetalningsbar.

Sekretess och säkerhet

Vårt integritetsmeddelande

Carteknik.se hyr inte ut, säljer eller byter namn, adresser, telefonnummer, e-postadresser, online shoppingvanor eller personlig information från sina kunder.

Om du skapar ett onlinekonto. Vi använder din e-postadress för att identifiera vilken vagn som är din och för att spara innehållet i din vagn om du inte kan slutföra ditt köp och vill komma tillbaka senare. Om du gör ett köp online. Vi använder din e-postadress för att skicka en orderbekräftelse och leveransmeddelande om din beställning.

När du gör ett online-köp ber vi dig att ge oss ditt telefonnummer. Detta är endast för adressverifiering och kreditkortsskydd. Du kommer inte att få några samtal från oss om vi inte har frågor eller information angående en beställning du har gjort.

Återigen hyr, säljer eller handlar inte carteknik.se namn, adresser, telefonnummer, e-postadresser, online shoppingvanor eller personlig information från sina kunder och vi tackar dig för ditt intresse för vårt företag.

säkerhet

Vi vet vikten av en säker och säker shoppingupplevelse. Carteknik.se är säkrat med 2048 bitars SSL-kryptering så att alla transaktioner är privata och säkrade.

carteknik.se lagrar inte kundbetalningsinformation. Alla betalningar hanteras säkert av PayPal. Kundinformation skickas aldrig till någon tredje part. carteknik.se är helt PCI-kompatibelt. Betalningssäkerhetsstandarden för datasäkerhet är en uppsättning omfattande krav för skydd av betalkortsdata; utvecklat av Visa, MasterCard, American Express, Discover och JCB. Det ger riktlinjer för bästa praxis för företag för att upprätta en ”minsta säkerhetsstandard”. Kundinformation sparas endast när ett konto skapas. Inga ekonomiska detaljer sparas någonsin. Om du checkar ut som gäst lagras inga detaljer.

Beställa och visa beställningar

Det finns två alternativ när du beställer. Kunden kan välja att registrera sig och logga in på sitt kundkonto för att göra beställningar eller använda Guest Checkout. Genom att registrera dig och logga in på ditt kundkonto kan du se orderhistorik, prenumerera på nyhetsbrevet, visa spårningsnummer och uppdatera fakturerings- och leveransinformation. Båda utbetalningsprocesserna använder PayPal säkert betalningsnätverk.

Ansvarsfriskrivningar

Carteknik LOVAR INTE ATT WEBBPLATSEN ELLER NÅGOT INNEHÅLL, SERVICE ELLER FUNKTIONEN PÅ WEBBPLATSEN KOMMER ATT FELFRI ELLER AVBRYTAS, ELLER ATT NÅGRA FEL KORRIGERAS, ELLER ATT DIN ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN GÖR SPECIFIKA RESULTAT. WEBBPLATSEN OCH DENNA INNEHÅLL LEVERERAS PÅ EN ”AS-IS” OCH ”SOM TILLGÄNGLIG” GRUND. ALL INFORMATION PÅ WEBBPLATSEN ÄNDRAS UTAN MEDDELANDE. Carteknik.se KAN INTE SÄKRA ATT NÅGRA FILER ELLER ANDRA DATA DU NEDLADDAR FRÅN WEBBPLATSEN VARA FRI från VIRUS ELLER FÖRORNING ELLER FÖRSTÄRKANDE FUNKTIONER. Carteknik.se FRISKRIVAR ALLA GARANTIER, UTTRYCKLIGA ELLER UNDERFÖRSTÄLLDA, INKLUDERANDE GARANTIER FÖR NÖJAKTIGHET, INTE ÖVERTRÄDELSE, HANDELSBARHET OCH FITNESS FÖR ETT SÄRSKILT SYFTE. Carteknik.se FRISKRIVAR NÅGOT OCH ALLT ANSVAR FÖR HANDLINGAR, UTSLÄPP OCH UPPFÖRANDE AV TREDJE PARTER I FÖRBINDELSE MED ELLER RELATERAT TILL DIN ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN OCH / ELLER ALLA Carteknik.se-TJÄNSTER. DU ANTAGAR TOTALT ANSVAR FÖR DIN ANVÄNDNING AV WEBBPLATSEN OCH ALLA LÄNKADE WEBBPLATSER. DIN ENDA ÅTGÄRD MOT Carteknik.se FÖR TILLFÄLLIGHET MED WEBBPLATSEN ELLER INNEHÅLL ÄR ATT Sluta använda webbplatsen ELLER NÅGOT INNEHÅLL. DENNA BEGRÄNSNING AV LÄTTNING ÄR EN DEL AV FÖRDRAGEN MELLAN PARTERNA.

Ovanstående ansvarsfriskrivning gäller alla skador, ansvar eller skador som orsakas av prestationsfel, fel, utelämnande, avbrott, radering, defekt, fördröjning i drift eller överföring, datavirus, kommunikationslinjefel, stöld eller förstörelse av eller obehörig tillgång till, ändring av, eller användning, oavsett för avtalsbrott, skadestånd, oaktsamhet eller någon annan orsak till handling

Carteknik.se förbehåller sig rätten att göra något av följande, när som helst utan föregående meddelande: (1) att ändra, avbryta eller avsluta driften av eller åtkomst till webbplatsen, eller någon del av webbplatsen, av någon anledning; (2) för att ändra eller ändra webbplatsen, eller någon del av webbplatsen, och alla tillämpliga policyer eller villkor; och (3) för att avbryta driften av webbplatsen, eller någon del av webbplatsen, vid behov för att utföra rutinmässigt eller icke-rutinmässigt underhåll, felkorrigering eller andra ändringar.

Carteknik är en eftermarknadsdelleverantör och dess produkterbjudanden är alla eftermarknadsdelar. Carteknik är inte associerat eller på annat sätt anslutet till BMW, Mercedes, Volkswagen, Apple, Google eller någon annan OEM, och dess produkter godkänns inte, sponsras eller licensieras av dem eller deras dotterbolag. Alla OEM, BMW, Mercedes, Volkswagen, Apple, Google, varumärken ™, logotyper, företagsnamn, är registrerade varumärken för respektive innehavare. Cartekniks produkter kommer inte från BMW, Mercedes, Volkswagen, Apple, Google eller någon annan OEM. Varje av deras respektive varumärken eller logotyper som visas på bilder som finns i Cartekniks marknadsföringsmaterial är endast illustrativa för att hjälpa en kund att avgöra om en specifik eftermarknadsprodukt är kompatibel med eller på annat sätt kan fungera som en ersättningsdel för ett specifikt modellfordon. Produkter med OEM-varumärken eller logotyper måste köpas från respektive OEM eller någon av dess dotterbolag. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC.